О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 Поштоване колегице и колеге,

Удружење интерних ревизора и Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске организују семинар за интерне ревизоре, који ће се одржати у Бањoj Луци у хотелу  Босна 10. и 11. априла 2023. године. Пријављивање на семинар се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите. Рок за пријаву на семинар је 07.04.2023. године.

ДЕТАЉНИЈЕ ОБАВЈЕШТЕЊЕ

За све додатне информације стојимо Вам на располагању.

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 

У складу са чланом 24. Статута Удружења интерних ревизора, Управни одбор Удружења је на сједници одржаној дана, 14.02.2023. године донио Одлуку о распореду термина одржавања инструктивне наставе и испита за стицање звања Овлашћеног интерног ревизора у 2023. години.

Одлуку можете преузети овдје.

Пријаву можете преузети овдје.

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Поштоване колегице и колеге,

У нади да сте доброг здравља, желимо да вас позовемо на вебинар на којем ћемо обрадити сљедећe темe: „ПРОЦЕС ИНТЕРНЕ РЕВИЗИЈЕ КОД РЕФИНАНСИРАНИХ И РЕСТРУКТУИСАНИХ ПЛАСМАНА СА ПОСЕБНИМ ОСВРТОМ НА ПРИМЈЕНУ МОДИФИКАЦИЈЕ У СКЛАДУ СА МСФИ 9- ФИНАНСИЈСКИ ИНСТРУМЕНТИ“ и "ДОКУМЕНТОВАЊЕ РЕЛЕВАНТНИХ ИНФОРМАЦИЈА КОЈИМА СЕ ПОТКРЕПЉУЈУ ЗАКЉУЧЦИ ИНТЕРНЕ РЕВИЗИЈЕ – ИЗРАДА РАДНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ". Оnline предавања (уживо) ће одржати: мр Невенка Петровић и Ђорђе Јовановић дана, 10.12.2021. године, са почетком у 10 часова.
Пријављивање за wебинар се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите. Рок за пријаву на wебинар и уплату котизације је 09.12.2021. године.

ПРЕУЗМИ ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Технички услови за учешће: Да би сте учествовали на wебинару неопходно је да посједујете рачунар, звучнике, стабилну интернет везу, инсталирану Cisco Webex Desktop апликацију на вашем рачунару и да се пријавите за учешће на wебинару. Учесницима wебинара биће омогућено да поставе питања предавачима користећи аудио везу, видео везу или поруком (Chat). Посједовање камере и микрофона није обавезно, осим уколико желите да се укључите у аудио/видео пренос уживо приликом постављања вашег питања.

 _________________________________________________________________________________

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 Поштоване колегице и колеге,

Овим путем желимо да вас позовемо на семинар за интерне ревизоре, који ће се одржати у Бањи Врућици (хотел Кардиал) 14. и 15. јуна 2022. године. Пријављивање на семинар се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите. Рок за пријаву на семинар је 10.06.2022. године.

ДЕТАЉНИЈЕ ОБАВЈЕШТЕЊЕ

За све додатне информације стојимо Вам на располагању.

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Поштоване колегице и колеге,

У нади да сте доброг здравља, желимо да вас позовемо на семинар на теме:

I) Регистри ризика и risk assesment  - процјена ризика у условима COVID-19
II) Израда стратешког и годишнјег плана интерне ревизије заснованог на објективној процјени ризика у условима COVID-19

Семинар се одржава у Граду Сунца Требиње, дана, 01.10.2021. године (петак).

Пријављивање за семинар се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите.

Рок за пријаву на семинар је 28.09.2021. године.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О СЕМИНАРУ

Напомена: Постоји могућност организације излета са туристичим водичем у Котор и Будву, Црна Гора, у зависности од броја заинтересованих учесника и епидемиолошке ситуације. Полазак је планиран истог дана након одржаних предавања, а повратак у Требиње у вечерњим часовима. Цијена излета је 15,00 КМ, а уплаћује се уз котизацију.  Уколико сте заинтересовани за поменути излет, молимо да се изјасните о томе приликом онлине пријаве на овај семинар.

За све додатне информације стојимо Вам на располагању.