O Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 

Удружење интерних ревизора организује два вебинара који ће се одржати дана, 07. априла 2021. године и 14. априла 2021. године.
У зависности од Вашег интересовања и обавеза по основу континуиране професионалне едукације имате могућност да се пријавите на један или оба вебинара.

Вебинар I који ће се одржати дана, 07.04.2021. године на тему "Активности интерне ревизије код успостављања механизма процјене вриједности колатерала, намијењен је сљедећим групама учесника:
- Овлашћени интерни ревизори у банкама
- Овлашћени интерни ревизори - екстерни оцјенитељи квалитета интерне ревизије
- Овлашћени процјењивачи,
- Риск менаџери (одобравање кредитног ризика, управљање колатералом) и кредитни аналитичари
- Остала заинтересована лица

 

Вебинар II који ће се одржати дана, 14.04.2021. године на теме "Ревизија планирања буџета" и "Доношење и примјена програма обезбјеђења и унапређења квалитета интерне ревизије", намијењен је сљедећим групама учесника:
- Овлашћени интерни ревизори
- Овлашћени интерни ревизори у јавном сектору
- Овлашћени интерни ревизори - екстерни оцјенитељи квалитета интерне ревизије
- Остала заинтересована лица

Програм и пријаву на предметне вебинаре можете погледати и преузети испод:

ВЕБИНАР I                                               ВЕБИНАР II

 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Поштоване колегице и колеге,

У нади да сте доброг здравља, желимо да вас позовемо на вебинар на којем ћемо обрадити сљедећу тему: „Извјештавање о резултатима ангажмана функције интерне ревизије“. Оnline предавања (уживо) ће одржати мр Невенка Петровић дана, 07.12.2020. године, са почетком у 10 часова.Предавања трају два сата с тим да ћемо направити једну паузу у трајању од 10 минута.
Пријављивање за wебинар се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите. Рок за пријаву на wебинар и уплату котизације је 03.12.2020. године.

ПРЕУЗМИ ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Технички услови за учешће: Да би сте учествовали на wебинару неопходно је да посједујете рачунар, звучнике, стабилну интернет везу, инсталирану Cisco Webex Desktop апликацију на вашем рачунару и да се пријавите за учешће на wебинару. Учесницима wебинара биће омогућено да поставе питања предавачима користећи аудио везу, видео везу или поруком (Chat). Посједовање камере и микрофона није обавезно, осим уколико желите да се укључите у аудио/видео пренос уживо приликом постављања вашег питања.

 _________________________________________________________________________________

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 
seminar 1Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске и Удружење интерних ревизора организују Специјалистичку обуку за стицање сертификата о оспособљености за обављање послова екстерне оцјене квалитета интерне ревизије, који ће се одржати 23. и 24. јануара 2019. године у Бањалуци у хотелу "Јелена" на адреси Јована Дучића 25. Котизација за чланове УИР и СРРРС износи 495,00КМ, а за остале заинтересоване кандидате износи 745,00КМ. Уплата се врши искључиво на жиро рачун Удружења интерних ревизора код Аддико банке број: 552-022-00023116-59. Обука се признаје као програм специјалистичке континуиране професионалне едукације код Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске у трајању од 5 часова. 
Програм и пријаву за наведену обуку можете преузети овдје. 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 
seminar 1Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске и Удружење интерних ревизора организују Специјалистичку обуку за стицање сертификата о оспособљености за обављање послова екстерне оцјене квалитета интерне ревизије. Котизација за чланове УИР и СРРРС износи 495,00КМ, а за остале заинтересоване кандидате износи 745,00КМ. Уплата се врши искључиво на жиро рачун Удружења интерних ревизора код Аддико банке број: 552-022-00023116-59. Рок за пријаву је 30.11.2019. године. Обука се признаје као програм специјалистичке континуиране професионалне едукације код Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске у трајању од 5 часова. 
Програм и пријаву за наведену обуку можете преузети овдје. 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 
seminar 1Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске и Удружење интерних ревизора организују семинар из области интерне ревизије, који ће се одржати 23. и 24. октобра 2018. године у Бањалуци у хотелу "Јелена" на адреси Јована Дучића 25. Учесници семинара могу изабрати и пријавити учешћена једној или обе радионице у зависности од личног интересовања за понуђене теме. Семинар се признаје као програм континуиране професионалне едукације у трајању од 4 часа по радионици. 
Програм за наведени семинар можете преузети овдје.   Пријаву на семинар можете извршити овдје.