О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Поштоване колегице и колеге,

Удружење интерних ревизора у сарадњи са Савезом рачуновођа и ревизора Републике Српске организује специјалистичку обуку за стицање сертификата о оспособљености за обављање послова екстерне оцјене квалитета интерне ревизије.

Меморандум о сарадњи у сертификовању интерних ревизора

Директор Централне хармонизацијске јединице Министарства финансија и трезора БиХ Владимир Станимировић потписао је меморандум о сарадњи у области сертификовања, обука и континуиране професионалне едукације интерних ревизора у институцијама Босне и Херцеговине са Синишом Мутићем, предсједником Удружења интерних ревизора. Опширније можете погледати на ниже наведеном линку. 

Линк:

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 Поштоване колегице и колеге,

Овим путем желимо да вас позовемо на семинар за интерне ревизоре, који ће се одржати у Бањoj Луци у хотелу  Босна 12. и 13. децембра 2022. године. Пријављивање на семинар се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите. Рок за пријаву на семинар је 08.12.2022. године.

ДЕТАЉНИЈЕ ОБАВЈЕШТЕЊЕ

За све додатне информације стојимо Вам на располагању.

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Ispit1Обавјештавамо Вас да ће се испит за стицање звања "Овлашћени интерни ревизор" у децембарском испитном року одржати у просторијама Финрар-а, на адреси Мирка Ковачевића 13А, Бања Лука. Кандидати који желе да пристуое полагању испита,а још нису доставили пријаву за испит треба да, најкасније до 25.11.2022. године, доставе попуwену пријаву за испит, путем факса (051/433-821), поштом на нашу адресу: Цара Лазара 22, Баwа Лука, или мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Термине одржавања априлског испитног рока можете погледати ОВДЈЕ. 

Пријаву за испит можете преузети ОВДЈЕ.

 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 Поштоване колегице и колеге,

Овим путем желимо да вас позовемо на семинар на тему: “Улога интерне ревизије у процесу успостављања ефикасног система интерних контрола у финансијским институцијама и трендови у измјени регулативе”. Семинар се одржава у Пословном центру „Интегра“ (12. спрат), Трг РС бр. 8, Бања Лука, дана, 03.05.2022. године (сриједа), са почетком у 11 часова. Пријављивање на семинар се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите. Рок за пријаву на семинар је 28.04.2022. године.

ДЕТАЉНИЈЕ ОБАВЈЕШТЕЊЕ

За све додатне информације стојимо Вам на располагању.