О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 

У нади да сте доброг здравља, желимо да вас позовемо на семинар на тему: „Дигитализација ревизорских досијеа“. Овај семинар се заснива на аудио/видео презентацији гдје ће интерни ревизори имати прилику да упознају са техникама и методама прикуплјања, дигитализације и архивирања документације. Поред тога, посебна пажња усмјерена је на креирање документације од стране самих интерних ревизора и аутоматизацију креирања документације на основу програма MS Excel и програма MS Word. и преузму радни материјал у електронској форми.
Предавања и радни материјал ће припремити др Кристина Пештовић, ванредни професор на предмету: „Ревизија компјутерских информационих система“, Департман за финансије, банкарство, рачуноводство и ревизију, Економски факултет у Суботици, Универзитет у Новом Саду, а садржај видео предавања и радни материјал биће доступан од 29.03.2022. до 05.04.2022. године.
Пријављивање за семинар се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите. Рок за пријаву на семинар је 25.03.2022. године.
Након што погледате предавања и проучите радни материјал дана, 08.04.2022. године, у 9 часова, биће вам омогућено да уживо, путем Цисцо Wебеx апликације, присуствујете састанку са предавачем ради консултација и питања у вези теме семинара.
За све додатне информације стојимо Вам на располагању.

ДЕТАЉНИЈЕ ОБАВЈЕШТЕЊЕ

За све додатне информације стојимо Вам на располагању.