О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Поштоване колегице и колеге,

У нади да сте доброг здравља, желимо да вас позовемо на webinar на којем ћемо обрадити сљедеће теме: „Анализа финансијских извјештаја за потребе интерне ревизије“ и „Примјена методологије интерне оцјене квалитета интерне ревизије“.
Оnline предавања (уживо) ће одржати проф. др Јелена Пољашевић (дана, 28.09.2020. са почетком у 10 часова) и мр Његош Павловић (дана, 29.09.2020. године са почетком у 10 часова).
Технички услови за учешће: Да би сте учествовали на wебинару неопходно је да посједујете рачунар, звучнике, стабилну интернет везу, инсталирану Cisco Webex Desktop апликацију на вашем рачунару и да се пријавите за учешће на webinar-у. Учесницима webinar-а биће омогућено да поставе питања предавачима користећи аудио везу, видео везу или поруком (Chat). Посједовање камере и микрофона није обавезно осим уколико желите да се укључите у аудио/видео пренос уживо приликом постављања вашег питања. Предавања трају два сата (по дану), с тим да ћемо направити по једну паузу у трајању од 15 минута.
Пријављивање за webinar се врши искључиво електронским путем попуњавањем обрасца којем можете приступити користећи линк који се налази у обавјештењу и то тако што ћете кликнути на линк или прекопирати линк у веб претраживач који користите. Рок за пријаву на webinar и уплату котизације је 24.09.2020. године. 

ПРЕУЗМИ ОБАВЈЕШТЕЊЕ
За све додатне информације стојимо вам на располагању.